Malerfirmaet Jan Pedersen

Garanti

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af 

Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne 

et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.​

Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til deres forventninger, har De adgang til at indbringe sagen for Danske Malermestres Garantiordning. Garantiordningen udnævner da en uvildig syns - og skønsmand, der vurderer arbejdet. Får De medhold i Deres klage, vil fejlene blive udbedret uden omkostninger for Dem.


Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre. Men skulle uheldet være ude, giver Garantiordningen Dem vished for, at problemerne altid bliver løst. Hvem er dækket af garantiordningen? Klageberettigede og dermed dækket af garantiordningen er:

  • Private forbrugere, der som ejere får udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus.
  • Private forbrugere, der som lejere eller andelshavere får udført malerarbejde i egen bolig for egen regning.
  • Boligforeninger i boligudlejnings- andelsbolig- og ejerlejlighedsejendomme, der får udført fællesarbejder, når foreningen højst omfatter 10 boliger.
  • Erhvervsdrivende, der for egen regning får udført malerarbejde i erhvervslokaler, der benyttes af den erhvervsdrivende selv.

I alle tilfælde er det en forudsætning for garantiordningens anvendelse at aftalen om udførelse af malerarbejde er indgået direkte mellem de ovennævnte klageberettigede og medlemmet af Danske Malermestre.

Dækker udgifter op til 100.000 kr. Garantiordningen dækker egentligt malerarbejde samt arbejde, der naturligt og sædvanligt hører herunder.

Garantiordningen dækker de direkte udgifter, der er forbundet med manglens udbedring samt rengøring. Det er en forudsætning for garantiordningens anvendelse, at udgifter til udbedring ikke overstiger kr. 100.000,00 inkl. moms.

Sager af større omfang henvises til civilretslig behandling. Læs mere om garantiordningen her

Skriv til Malerfirmaet Jan Pedersen

Har du spørgsmål, brug for rådgivning om farver og design, eller ønsker du et uforpligtende tilbud til dit næste malerprojekt? Vores passionerede team hos Malerfirmaet Jan Pedersen står klar til at hjælpe dig med at realisere dine malerdrømme!

Udfyld blot formularen herunder med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din opgave, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi sætter en ære i at levere personlig og professionel service, der opfylder dine behov og forventninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirmaet Jan Pedersen

Sattrupvej 21, 8752 Østbirk

Klik her for rutevejledning

CVR: 29541264

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 16 97 67

E-mail: malerjp@outlook.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket